Ve 3.kole čeká na tým Black Dogs houževnatý tým AFbT Gladiators

26.10.2013 16:24

 

 

 

3.Kolo Fbc Black Dogs – Gladiators

27.10.2013 v 9:45 čeká náš tým celkem známý soupeř tým Gladiátorů.

Náš tým vstoupil do této sezóny výborně a po prvních dvou kolech, kdy jsme porazili tým ZnojemskySeznam.cz 5:2 a v druhém kole Tygry z Hodonic 6:2 patří našemu týmu skvělá třetí příčka s brilantním skóre 11:4. V těchto dvou utkání jsme soupeře téměř k ničemu nepustili a zaslouženě si odnesli z tohoto dvojzápasu plný počet šesti bodů.

Gladiátoři jsou v tabulce po prvních dvou kolech se třemi body na pro ně přijatelném šestém místě, když v prvním kole sehráli velice vyrovnanou partii s týmem Šmoulů a v druhém kole dokonce porazili tým Tvořihráze vysoko 6:0. Proto nás bude určitě čekat zajímavá bitva o důležité body do tabulky.

Gladiátoři disponují velice vyrovnaným kádrem. Největším otazníkem určitě zůstává, kdo se proti našemu týmu postaví mezi tři tyče. Mirek Kuřitka i Petr Hamšík odchytali své zápasy výborně Hamšík dokonce s čistým kontem, bez šance nezůstává ani Jaroslav Hejlek, který na prvních dvou kolech nebyl. Proto se necháme překvapit, kdo si proti našemu týmu zachytá a jak připraví Gladiátory na náš tým jejich kapitán Karel Jandásek. 

Vzájemné Zápasy 2012/2013

V této sezóně se náš tým střetnul s Gladiátory ve čtrnáctém kole, kdy jsme v napínavém utkání nakonec Gladiátory porazili 2:1, kdy rozhodující gól dal necelou minutu před koncem náš kapitán Ivo Janský. A v dvacátém prvním kole jsme s týmem Gladiátorů prohráli těsně 2:1 na samostatné nájezdy.

 

Porovnání soupeřů

 

  Fbc Black Dogs AFbT Gladiators
pozice v tabulce 3. 6.
body 6 3
aktuální forma ZnojSeznam.cz - Black Dogs 2:5 Šmoulové - Gladiators 3:2
Black Dogs - Tygři Hodonice 6:2 Gladiators - Tvořihráz 6:0
nejproduktivnější hráč Jakub Lukáš 5 (4+1) Křepela Michal 3 (2+1)
brankář průměr na zápas Vrbka Zdeněk 2,0 Hamšík Petr 0,0
počet vstřelených branek 11 8
počet obdržených branek 4 3
počet trestných minut 2 4

 

Autor: Pepsi