Vánoční turnaj v Břežanech

22.12.2012 10:54

Turnaj v Břežanech

Dne 15.12.2012 se konal v Břežanech Vánoční turnaj šesti týmů, které se mezi sebou utkaly o pohár.

V prvním zápase na nás čekal tým Šanova, který v lize zatím drží 1.místo.

Prví poločas nabídl mnoho zajímavých šancí, které ale střelci obou týmů nedokázali využít. Jedinou proměněnou šancí v prvním poločase se stala střela Erika Hagenhofera, který tak našemu týmu zajistil vedení 1:0 po prvním poločase. Do druhého poločasu nastoupil Šanov aktivně, z čehož pramenil vyrovnávající gól na 1:1. Po tomto gólu Šanovští opět tlačili a pramenilo z toho několik šancí, které buď zastavila konstrukce nebo golman Vrbka. Pět minut před koncem utkání ovšem utekl Erik Hagenhofer, který svým druhým gólem v zápase opět strhl vedení na naši stranu. Náš tým bohužel i toto vedení neudržel, když necelé dvě minuty před koncem vymetl šibenici Jakub Maršalík a vyrovnal tak na konečných 2:2.

 

Druhý zápas jsme odehráli s brněnskými Guanas Florbal Team, který pro nás byl neznámý.

Do tohoto utkání jsme vstoupili velmi aktivně. Do vedení jsme se dostali  v půlce prvního poločasu, kdy krásným sólem přes celé hřiště dal svůj první gól za Black Dogs Ondra Malý.

V druhém poločase vstřelil soupeř rychle gól, kterým vyrovnal na 1:1. Po chvíli ovšem vrátil vedení na naší stranu Martin Kauer. Guanas Florbal Team nakonec zabral a 3 střelami otočil vývoj utkání na konečných 4:2.

 

Třetí zápas na tomto turnaji sehrál náš tým proti dobře známému Litrpůlu.

První poločas byl opět v naší režii a opět jsme ho vyhráli 1:0 po gólu, který dal opět Martin Kauer. Litrpůl v druhé půlce zabral, vstřelil 3 góly. Nepomohl nám ani gól, který vstřelil Tomáš Sečka a upravil tak skóre na konečných 2:3 pro Litrpůl.

 

Na poslední dva zápasy navíc odjel Marek Baran a náš tým je proto odehrál  pouze v šesti hráčích.

Proti Šmoulům jsme dostali výprask 0:5 a byli jsme na posledním místě tabulky.

V posledním zápase nás čekal tým Gladiátorů. V tomto zápase jsme se v případě výhry mohli dostat na 5.místo před Brněnský tým Guanas Florbal Team, bohužel se tak nestalo a tento zápas jsme prohráli 1:5, kdy jediný gól vstřelil opět Mates.

Nakonec jsme skončili s pouhým jedním bodem na posledním místě tabulky. Turnaj vyhrál tým Šmoulů, druhé místo obsadil tým Šanova a na třetím místě byl pořádající tým Litrpůl.

Celková tabulka

 

#

Název Týmu

1

Fbc Šmoulové Znojmo

2

TJ Florbal Šanov

3

Fbc Litrpůl

4

AFBT Gladiators

5

Guanas Florbal Team

6

Fbc Black Dogs

 

Kanadské bodování našeho týmu

#

Jméno Hráče

G+A

Body

1

Martin Kauer

3+1

4

2

Erik Hagenhofer

2+1

3

3

Tomáš Sečka

1+1

2

4

Ondřej Malý

1+0

1

5

Zdeněk Vrbka (G)

0+1

1

 

Autor: Pepsi