V PRVNÍM KOLE JSME BYLI ÚSPĚŠNÍ JEN ZČÁSTI

01.10.2011 20:38

V prvních dvou zápasech nové sezóny nás čekali soupeři, kteří nás loni dokázali celkem potrápit. Ani letos to s nimi nebylo jednoduché.

Black Dogs - Bar U Slimáka 3:2 (G: Janský 2x, Buchta)

V prvním duelu jsme zpočátku byli docela pod tlakem, ale dokázali jsme se z něj vymanit a Kany pro nás zajistil vedení 1:0. V brance opět čaroval Pepsi, který pochytal hodně šancí soupeře. Slimáci pak vyrovnali po naší chybě v rozehrávce. Boban však dokázal naklonit skóre opět na naši stranu a Kany pak svým druhým gólem zajistil dvoubrankové vedení. Slimáci ale nakonec ještě snížili, ale my jsme si i přes power play soupeře došli pro důležité tři body.

 

Black Dogs - Hodonice 1:2 (G: Janský)

Opět se ukázalo, že s Hodonicemi moc branek nepadá, soupeř byl rychlejší, ale zezačátku jsme jej několikrát ohrozili. V naší brance se tentokrát ukázal Rafa a zápas se mu velmi vyvedl, několikrát nás výrazně podržel. Hodonice se dostaly do vedení díky vlastnímu gólu Milešovky, my však nesložili zbraně a snažili se vyrovnat. Hodonice ale dokázaly proměnit jeden ze svých mnoha brejků a odskočily na 2:0. Necelou minutu před koncem ještě KAny snížil po Marově přihrávce na 1:2, ale víc už jsme, i přes pár zajímavých střel na konci zápasu, nestihli.

 

Sestava:

B: Zdena, Rafa

O: Mara, Šmajdy, Jerry, Miloš, Peťa

Ú: Kany, Bob, Jarda, Ajvo, Mates, Roben