TENTOKRÁTE BEZ BODU A S NADÍLKOU

28.11.2011 11:26

Že nás v neděli nebude čekat nic lehkého, to jsme věděli už při skládání sestavy. Pro nemoc nebo zranění zůstal z beků jediný Jerry, kterého navíc tahal sval. Jarda s Urym sice nastoupili, ale oba měli silné horečky, takže se od nich nedaly čekat zázraky. Výkon na hřišti byl odevzdaný, mátožný a k tomu jsme kupili chybu na chybu.

FBC BLACK DOGS - FBC PANTHERS BOŽICE  2:3 (G: JANSKÝ, URBÁNEK)

Do zápasu jsme vstoupili výborně, Kany po minutě hry otevřel skóre, jenže pak jsme nepochopitelně během dvou minut dostali tři branky a bylo zle. Během přesilové hry po krásné Uryho přihrávce snížil Jarda, ale to bylo vše. V druhém poločase jsme Božice několikrát zavřeli na jejich půlce, ale naše střelba byla tentokrát tragická. A tak jsme si s Božicemi připsali první porážku po dvou a půl letech.

 

FBC BLACK DOGS - FBC PIVNICE U BÁRTA 1:10 (G: JANSKÝ)

Zatímco my jsme skládali sestavu velmi velmi těžce, Pivnice se sešla se všemi svými hvězdami. Asi pod dojmem toho, že minule odešla z našeho vzájemného zápasu poražena 3:0. Hned zpočátku ale bylo jasné, že to bude ostuda, po prá minutách musel střídat Zdena, ale ani Rafa nemohl přísun branek v naší síti zastavit. Kany sice snížil na 1:4, ale tím to skončilo. Jarda nemohl popadnout dech, těžko se mu běhalo, Uráč byl nevybíravě sražen protihráčem k zemi, za což hráč soupeře vyfasoval červenou kartu, nutno podotknout že oprávněně. To vyvolalo vlnu nevole u fanoušků Pivnice, kteří svým inteligentním způsobem dali najevo, co si o tom myslí. Nechtěl bych v tu chvíli být rozhodčím. Každý další gól v naší síti znamenal jen podtržení tragického dne.

 

Co říct na závěr?? Rychle zapomenout. Nebyli jsme v plné sestavě, další klíčoví hráči byli v horečkách a soupeř hrál dobře. Prostě nám to nevyšlo. Příště se snad sejdeme v lepší sestavě a ukážeme svoji pravou sílu. Každý z nás by si ale měl sáhnout do svědomí a říct si, kolik procent ze sebe na hřišti včera nechal. Já ani 20%.