SOBOTA ZA TŘI BODY.

25.10.2016 16:24

 

V sobotu jsme sehráli další zápasy v rámci ZAFLu. Tentokrát jsme se utkali s týmem FALK a ve druhém zápase s týmem z Jaroslavic. S FALKem to bylo první střetnutí v tomto ročníku. S Jaroslavicemi jsme změřili své síly už podruhé. První náš vzájemný zápas jsme ovládli 10:3. Na sobotní zápasy jsme dorazili opět v oslabené sestavě, jak je to v poslední době zvykem. Do prvního utkání jsme nastoupili v následující sestavě:

 

Buchta - Klouda, Komenda, Urbánek, - Kubík, Janský, Buchta - Ondrovčák, Merta, Michal Indruch

 

FALK oproti nám dorazil v hojném počtu a hned na úvod se radoval z jednobrankového vedení. My jsme si také vytvářeli gólové šance, ale narozdíl od soupeře jsme je nedokázali využít. FALKu se podařilo ještě jednou skórovat a proto jsme prohrávali po první půli o dvě branky. Ve druhém poločase jsme přidali na pohybu a odměnou z toho byly dvě branky, o které se postarali Kany s Bobem. Bylo vidět mnoho šancí na obou stranách, ale oba dva brankáři své týmy podrželi. Už to vypadalo, že zápas skončí nerozhodně a o vítězi budou muset rozhodovat samostatné nájezdy, ale FALK dokázal 36 vteřin před koncem základní hrací doby vstřelit branku, na kterou jsme už něměli čas zareagovat. Prohráli jsme tedy 3:2.

 

branky: Buchta (Janský), Buchta (Janský)

brankář: Buchta                                                            

Poločasy: (0:2, 2:1)

 

Do druhého zápasu jsme šli s tím, že musíme za každou cenu zvítězit. Bohužel Karel musel do práce a tak nám nezbývalo nic jiného než se o body porvat i v osmi lidech. Od začátku zápasu hráli Jaroslavice tvrdě a zbytečně dohrávali souboje u mantinelů. Během prvního střídání bylo na Lukeho pár faulů na hraně pravidel. Luke si ale hru nenechal znechutit a dokázal vstřelit dvě branky během prvního poločasu. Výborně chytající Rafa za svá záda míček nepustil a proto jsme vedli po první půli 2:0. Věděli jsme, že musíme ve druhém poločase přidat co nejdříve třetí branku, aby to soupeře položilo. Stalo se tak a na palubovce hrál už jen jeden tým. Hru jsme kontrolovali a přidávali jednu branku za druhou. Druhý poločas jsme vyhráli 9:1 a zápas celkovým rozdílem 11:1. Za zmínku stojí čtyři vstřelené branky Lukeho, hattrick Boba a desátou branku zaznamenal do sítě soupeře Filip.

 

Sestava: Buchta - Komenda, Merta, Urbánek, - Ondrovčák, Janský, Michal Indruch, Kubík, Buchta

 

branky: Ondrovčák (Janský), Ondrovčák (Buchta), Buchta (Ondrovčák), Ondrovčák (Michal Indruch), Janský (Buchta), Buchta (Ondrovčák), Michal Indruch (Buchta), Buchta (Janský), Ondrovčák (Janský), Kubík (Buchta), Janský

brankář: Buchta                                                            

Poločasy: (2:0, 9:1)

 

Bohužel jsme se na sobotu opět nesešli v rozumném počtu, ale na tohle se nemůžeme vymlouvat. Utkání s FALKem jsme si prohráli sami. Měli jsme spoustu šancí ke skórování, ale šance jsme nevyužili a poslední minuty zápasu si musíme pohlídat. Zápas s Jaroslavicemi jsme i přes malý počet hráčů odmakali dobře. Bylo vidět mnoho pěkných kombinací, šancí a gólů. Co jsme v prvním zápase neproměnili, tak ve druhém nám to tam napadalo.

Příští týden hrajeme opět v sobotu (29.10.). V prvním zápase se utkáme s Florballifem od 9:00 a ve druhém zápase s týmem Zlej Se(n) v 10:30. Všichni fanoušci a přiznivci florbalu jsou zváni.