ŠESTIBODOVÝ VÍKEND

16.10.2011 17:39

Máme za sebou další dvě kola. V nich jsme narazili nejprve na Litrpůl, soupeře z loňského semifinále, a poté na Gladiátory, kterým se v lize zatím moc nedaří, ale v zápase před námi porazili Slimáky.

Fbc Black Dogs - Fbc Litrpůl  2:1

Hned v úvodu chytil Rafa velkou šanci soupeře a tím nám dodal klid k dalším útočným akcím. Roman ve velké šanci trefil jen výborně se přemísťujícího Tomase v brance Litrpůlu, ani Tomáš nebyl se svými pokusy úspěšný. První gól zápasu ale stejně obstaral náš tým, když po přihrávce Kanyho zpoza branky využil malé nepozornosti hostující obrany Roman. V prvním půlce jsme byli lepší my, ale ve druhé se ukázalo, že Litrpůl se nadechuje k náporu, což korunoval gólem. Když už se schylovalo k prodloužení, našel Jarda přesnou přihrávkou Bobana, který si poradil s bekem soupeře a neomylně pod víko 7 vteřin před koncem přihrál tři body do tabulky.

 

Fbc Black Dogs - AFbT Gladiators  5:1

Zpočátku byla hra opatrná a Zdena párkrát musel dobře zasáhnout proti akcím soupeře. Do vedení šli gladiátoři, kteří využili naší chyby ve střídání a šli sami na Zdenu, který si na něj sice šáhl, ale ten přesto skončil v síti. Netrvalo dlouho a Tomáš vstřelil svůj první gól v lize po přihrávce Romana zpoza branky. Ve zbytku zápasu jsme postupně svůj náskok navyšovali, když se dvakrát trefil Kany, jednou Mates a Roman vymetl pavouky ze sítě Kuřitky v brance gladiátorů. Nakonec jsme tak slavili vítězství 5:1.

 

Za výkony v obou zápasech si zasloužíme pochvalu. Příští neděli nás však čeká zřejmě ještě těžší oříšek v podobě Pivnice a Šanova.