ROZHOVOR S PAVLEM KORTANEM

30.10.2012 08:44

Pavel Kortan - donedávna kapitán Viktorky a její dlouholetý hráč. Od sezóny letošní stabilní člen kádru Black Dogs. Jelikož se nám blíží zápas s Florballife týmem (Viktorkou), zeptal jsem se Pavla na několik otázek, které se nedcházejícího dvojzápasu týkají (kromě Florballifu hrajeme i se Šanovem). Díky Pavlovi za jeho odpovědi :-)

1.Kolik bodů očekáváš z následujícího kola proti Florballife a Šanovu?

Jako vzdy ocekavam plny pocet bodu, coz je 6

2.Budeš se cítit nějak speciálně, když nastoupíš proti mužstvu, v němž si 3 roky hrával?

Nee nebudu, beru to jako kazdy jiny zapas, sice se ke me dostalo, ze jsem podrazak, ale neresim to. Muj pohled to rozhodne nezmenilo.

3.Který zápas podle tebe bude těžší a proč?

Podle me bude urcite tezsi zapas se Sanovem, maji dobry tym, ktery spolu hraje hodne dlouhou dobu a maji velmi dobrou formu, ale rozhodne se jich nebojim. Kazdy zapas zacina 0:0 a stat se muze cokoliv, stejne tak i v zapase s Florballife.

4.Jaký styl hry můžeme od Florballifu očekávat?

Jaky styl. Tezko rict, zalezi na tom, kolik jich prijde a hlavne kdo. Podle toho se bude odvijet jaky styl budou proti nam praktikovat. Pokud jich prijde jako doposud 8hracu do pole, tak budou betonovat, cekat na nasi chybu a tezit z protiutoku a brejku. Na to maji zkusene, chytre a kreativni hrace.

5.Budeš vypisovat do kabiny nějakou speciální odměnu, když porazíme Florballife?

 :-) Asi bych mel, kdyz je takhle polozena otazka . Ne ted vazne, neco planuju, ale nic specialniho bych v tom nehledal. 3 dny na to mam narozeniny, tak to nejspis spojim s tim.
6.Kolik bodů budeš z těchto dvou zápasů považovat za dobrý výsledek?

Za dobry vysledek bych bral 5 bodu. Ale urcite 6 je vice a o ne se popereme, jako spravny tym.

7.Kdo asi bude nejnebezpečnějším hráčem Florballifu?

Jak jsem rikal, zalezi kdo nastoupi, ale rozhodne Ondra Cerny, Honza Hrncir a Martin Andrle.

8.Co by podle tebe mohlo platit na Šanov?

Rozhodne bych nechtel s nima litat nahoru dolu, cekal bych na chybu a snazil bych se byt rychlejsi a duraznejsi, aby nemeli cas na prihravku. Nabourat tento jejich system zalozeny na dokonale sehranosti.

 

Dík za odpovědi.