ROZHOVOR S MARTINEM KAUEREM

22.10.2013 22:48

Mates se v nové sezóně učí být spolehlivým bekem. Za parťáka mu byl zvolen Mara a tato obranná dvojice spolu vyběhla i do prvních dvou duelů v nové sezóně. Mates si vedle Mary vedl velmi dobře. Dokonce dokázal dát branku Seznamu na 4:0. Své obranné povinnosti si splnil na jedničku. Nyní si můžete přečíst rozhovor s naším obráncem.

Jak bys hodnotil výkon našeho týmu proti Seznamu?

Výkon našeho týmu bych hodnotil kladně drželi jsme často míček a prakticky nechybovali v defenzívě...vyráželi jsme do častých protiůtoků a z nich se nám podařilo párkrát udeřit ale zásluhu na tomto vítěztví má především Zdena v bráně který nás podržel a dal nám klid do hry.

Co podle tebe bylo nejdůležitější v tomto zápase?

V tomto utkání bylo hodně důležité že jsme dobře zahájili začátky obou poločasů a vytvořili jsme si dost kvalitních šancí které jsme dokázali využít navíc jak už sem zmínil podržel nás Zdena to bylo velice důležité pro úspěch v tomhle utkání.

Jak přesně padl tvůj gól na 4:0, popiš nám to z tvého pohledu.

Můj gól na 4:0 padl po dobré kombinaci s Urym se kterým jsem si dobře přihrál na levém mantinelu pak sem následně naběhl směrem ke středu hřiště a natáhl jsem ke střele z dálky naštěstí to tam dobře propadlo páč Ury dobře clonil výhled brankáři který nestačil reagovat.

Jak bys zhodnotil zápas s Hodonicemi?

Zápas s Hodonicemi bych hodnotil asi téměř na chlup stejně jak ten se Seznamem opět dobrý vstup do zápasu dobrá defenzíva až na pár malých chybiček ale ty jsme dokázali eliminovat na minimum výsledek hovoří v celku za vše ovšem musím uznat sílu a bojovnost Hodonic které se nevzdali do posledních vteřin zápasu a byli nebezpeční pro nás ale i tak jsme si asi vítězství zasloužili.

Jak se ti hrálo s Marou?

Tak s Marou se hraje neskutečně skvěle má cit pro hru,rozehrávku,střílí mu to ... asi bych se jen přidal k názorům z celé ligy Mara patří k nejlepším bekům v lize možná že je úplně nejlepší ...hrát s ním je skoro za odměnu dodavá klid jak nám tak i mě a díky tomu se na bekovi citím opravdu dobře ...moc rád budu když to takhle v obraně mezi námi bude fungovat i dál v průběhu sezóny.