ROZHOVOR S JARDOU URBÁNKEM

28.10.2012 18:15

Jarda si v sobotních dvou zápasech připsal své první body v letošní sezóně. Navíc si na své konta může zapsat dvě vítězné trefy. Proti Savannahu se blýskl svým klasickým nájezdem, proti němuž byl brankář soupeře naprosto bezmocný. Proti Rebels se zase z postu beka vytáhl na hrot útoku k Urymu a Bobovi a během prvního střídání s touto dvojicí dal svůj druhý gól v této sezóně. Zhodnocení sobotních dvou zápasů najdete v rozhovoru.

 

1.otázka: Jsi spokojený se ziskem 5 bodů?

Když vemu v úvahu vývoj obou utkání, tak spokojený sem, za cíl jsem považoval 3 body ale díky bojovnosti máme zaslouženě o dva body ještě víc.

2.otázka: Který z těch dvou zápasů byl podle tebe težší a proč?

Oba zápasy byly hodně náročné a přitom celkem odlišné. Se Savanahem to byla takticky svázaná bitva až dokonce. Rebels sme tlačili celý utkání a přes jejich defenzivu se těžko něco vymýšlelo ale přece jenom sme to zvrátili na naši stranu.

3.otázka: Když jsi jel nájezd,věděls dopředu, co uděláš?

Co provedu se rozhodovalo až když sem se blížil k brance střílet se dalo nahoru ale brankař se víc vytáhl, tak už to potom bylo jasné co udělám.

4.otázka: V jakém momentu se zlomil druhý zápas proti Rebelům?

Dlouho to bylo 1 : 1 a čas se krátil, což pro nás bylo naprosto nevyhovující vzhledem k utkání a soupeři. Zúžila se sestava, vyměnili posty a hned to bylo znát to myslím bylo rozhodující.

5.otázka: Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?

Od hodnocení by měli být asi jiní ale pocit mám celkem dobrý, dlouho sem čekal na vzpruhu a ta přišla 2 + 1 je celkem uspokojivé, musí to ovšem vydržet i v dalších utkáních.

6.otázka: Jaké pozitivní věci jsi zatím na našich výkonech našel?

Největší plus bych viděl v tom, že dostáváme málo branek což je známka, dobré práce celého týmu. Pozitivní pro nás je že dokážeme otáčet nepříznivé výsledky tomu tak vždycky nebylo v minulých sezonách.

 

7.otázka: Co bychom měli jako tým zlepšit?

Viděl bych to v produktivitě to je problém, který se pro nás stává už dlouhodobou záležitostí a dále potom přesilové hry ty určitě nepatří k našim hlavním zbraním.
 

8.otázka: Kdo byl podle tebe náš nejlepší hráč sobotního dvojutkání?

Myslím, že každej odvedl v zápase maximum ale brankáři a fanoušci byli ten Top co nás přivedl k 5 bodům, proto bych jmenoval je za nejlepší hráče utkání.