OPĚT NEKOMPLETNÍ, ALE SE ŠESTI BODY

04.12.2011 22:14

V neděli se nás na zápase sešlo 11 a tentokrát chyběli Mara, Jerry a Bob. Pro Bobana to byla vůbec první absence v našich zápasech, a proto jsme se s touto nezvyklou situací museli vyrovnat. Na centra druhé lajny se postavil Ury a musím říct, že zápasy odmakal víc než na sto procent. Ale popořádku. Nejprve jsme se utkali s gladiátory a pak s Hodonicemi, kterým jsme měli co vracet.

 

FBC BLACK DOGS - AFbT GLADIATORS 5:3 (G: HLÁVKA 2X, JAKUB 3X)

Začátek zápasu vypadal dobře, ujali jsme se díky Romanovi vedení 1:0. Pak se vše ale trošku zvrhlo. Nejdříve Ury a Roman dostali náš tým do vedení 3:1, pak jsme měli přesilovku, která nám ale zase nevyšla. Soupeř pláchl po straně a prostřelil Rafu - 2:3. Za dalších pár chvil využili gladiátoři naší chyby v obranném postavení a od "modré" prostřelili vše, co stálo v cestě. Naštěstí jsme ale byli my tí týmem, který si dokázal vytvořit šance a nakonec strhnout vedení na naši stranu. Ury dvěma góly, druhý byl při power play soupeře do prázdné, přihrál všechny tři body na náš účet. Bláznivý zápas jsme tedy dokázali urvat.

 

FBC BLACK DOGS - TJ HODONICE 3:1 (G: JANSKÝ 2X, HLÁVKA)

Očekávali jsme, že moc branek padat a nebude. Proto když jsme jako první inkasovali, do smíchu nám nebylo. A nebyl to ledajaký gól. Z nulového úhlu propadl míček Zdendovi do kasy, stane se. Na konci prvního poločasu trefil Kany šibenici branky soupeře a my tak stihli ještě do poločasu vyrovnat. V tom druhém Hodonice sice zvýšily obrátky, ale Kany opět využil jeden z našich brejků a dostal nás do vedení. Hodonice pak sice tlačily, ale většinu střel jsme zblokovali, nebo je chytil pozorný Zdena. Nakonec soupeř odvolal brankáře a Roman po dlouhé Uryho přihrávce dokonale zesměšnil beka Hodonic, když ho vykoupal kličkou pod nohama dovezl míček až do prázdné branky. Oplatili jsme tak Hodiniicím porážku z prvního kola.

 

Dnešní výkon se s tím minulým vůbec nedal srovnat. Do formy se dostává Ury a Roman je jistotou ve střílení branek. Dnes se ale přidali i ostatní a kompaktním výkonem jsme oba těžké zápasy zvládli.