MISTŘI!!!!!!!!!

02.06.2014 11:12

Už je jasné, že mistrem ZAFLu pro sezónu 2013/2014 se stal tým BLACK DOGS!! Ve finále se proti nám postavili Gladiátoři, ale nedokázali s námi uhrát ani bod. V prvním duelu jsme zvítězili 4:2, ve druhém pak 5:3 a celou sérii jsme ovládli poměrem 2:0.

1.ZÁPAS FBC BLACK DOGS - GLADIATORS 4:2

Do zápasu jsme vstoupili dobře, když Boban dokázal dvakrát využít své šance a dvakrát skóroval. Poprvé po Uryho přihrávce, podruhé po vlastní akci. Pak však soupeř využil dvou našich chyb a bylo srovnáno. Ještě do poločasu se však trefil Kany a opět jsme tak byli ve vední. Ve druhém poločase dostal soupeř výhodu 5 na 3, kterou hrál celé 2 minuty. Naše defenziva v čele s Rafou byla však neuvěřitelná a oslabení jsme zvládli. Pak jsme dostali výhodu přesilovky my a Uráč ji dokázal využít, když se trefil krásně pod břevno. Do konce zápasu jsme si již vedení pohlídali a dostali se do vedení v sérii 1:0.

 

2.ZÁPAS FBC BLACK DOGS - GLADIATORS 5:3

Do druhého duelu jsme vstoupili naprosto stejně jako do prvního. Nejdříve se po Bobově přihrávce trefil nad rameno Kuřitky Kany, pak ukázal individuální akci Mara a prostřelil soupeřova brankáře podruhé. Při našem následném oslabení špatně vyhodil míček Kany a soupeř snížil. Za chvíli už bylo vyrovnáno, když se ranou na bližší tyč trefili Gladiátoři. Skóre 2:2 tak bylo na začátku druhé půle příslibem vyrovnané bitva. Do vedení se dostal soupeř, který prostřelil vše, co mus tálo v cestě. Zanedlouho se však prosadil Luke, který ranou pod břevno vyrovnal. Za chvíli z větší vzdálenosti vystřelil nad zemí Jarda, Kany vložil hokejku do jeho rány a míček skončil u tyčky soupeřovy branky. Pak se do brejku 2 na 1 dostal Filda s Pavšíkem a Pavel po Fildově přihrávce pohodlně přehodil soupeřova brankáře - 5:3. Poté se soupeř pokusil útočit, ale naše pozorná obrana mu nic nedovolila. Až 14 sekund před koncem vytáhl před brankovou čarou míček Kany, ale stál při tom v brankovišti, bylo tedy nařízeno trestné střílení. To však skvěle zneškodnil Rafa a titul byl již velmi blízko! Zbytek oslabení jsme zvládli a mohli si tak vychutnat obrovskou radost z titulu.

 

Popravdě řečeno, kdo by před začátkem play off čekal, že dokážeme vyřadit dva první týmy, obzvláště Šmouly, kteří byli jasným favoritem ligy. Za předvedenou hru, za obrovskou bojovnost a za obětování se jeden pro druhého jsme si letos titul zasloužili. A to nám nemůže nikdo upřít!!!