VÍKEND BEZ ZTRÁTY BODŮ!

11.10.2016 15:27

 

O víkendu jsme sehráli další zápasy v rámci ZAFLu. Do sobotních bojů jsme nastupovali v celkem oslabené sestavě. Chyběl Mara, Harry, Ury, Jarda, Jerry, Korty, Michal Indruch a Štajny, ať to bylo z důvodu nemoci, zranění, práce... Nezbývalo nám  než se semknout a zabojovat o dálší body do tabulky.

Nebyli jsme jediní, kteří měli problém sestavit tým na víkendové zápasy. Rebels se nesešel vůbec a proto jsme zvítězili kontumačně 5:0.

Naším druhým soupeřem byl tým z Jaroslavic, který se na rozdíl od Rebels sešel v takovém počtu, aby mohl hrát zápas. Do tohoto utkání jsme nastupovali v následující sestavě:

Vrbka - Merta, Klouda, Zálešák - Kubík, Janský, Buchta - Marek Indruch, Ondrovčák, Sečka

 

Od začátku jsme soupeře přehrávali a šli si za vítězstvím. Po první půlce jsme už vedli 7:1. Ve druhé části jsme zbytečně inkasovali. Jedna z branek padla z přesilové hry soupeře, když náš tým byl vyloučen za mnoho hráčů na hřišti. Žádné drama se ale nekonalo, neboť jsme přidali ještě tři branky a zvítězili tak v konečném součtu 10:3. V tomto utkání se podařilo Kanymu vstřelil hattrick. O naší desátou branku se postaral Tomáš Sečka, pro kterého to byl druhý zásah v utkání. Timto bychom chtěli Tomovi a Lukemu poděkovat, že přes svůj zdravotní stav nastoupili a pomohli nám utkání vyhrát.

 

branky: Janský (Buchta), Klouda (Marek Indruch),  Buchta (Janský), Ondrovčák (Buchta), Janský (Buchta), Sečka (Janský), Marek Indruch (Merta), Janský (Buchta), Ondrovčák (Buchta), Sečka (Ondrovčák)

vyloučení: Janský                                                              

poločasy: (7:1, 3:2)

 

 

Druhý den jsme byli posíleni o Kortyho, Harryho a Michala Indrucha, kteří nahradili Lukeho a Toma. V tento den jsme byli konečně schopni poskládat dvě lajny a to ve složení:

Buchta - Merta, Komenda - Kubík, Janský, Buchta

              Klouda, Zálešák - Marek Indruch, Korty, Michal Indruch

 

Prvním soupeřem dne byli Gladiátoři, kteří nepřišli ve velkém počtu. Přesto do zápasu nastoupili skvěle, neboť hned první střela skončila za zády Rafy. Do konce poločasu se nám podařilo vyrovnat po střele Kanyho. První dějství bylo vyrovnané, na každé straně podrželi brankáři. Ve druhé polovině jsme zlepšili pohyb a šlo vidět, že soupeř má s tím problém. Do vedení nás dostal Karel po přihrávce Michala Indrucha. Vedení bylo navýšeno díky Kanymu a Bobovi. Šlo vidět, že Gladiatorům začali docházet síly. Další šanci ve skórování jsme měli v podobě trestného střílení po faulu na Kortyho. Sám faulovaný nájezd nekompromisně proměnil. Soupeřům se podařilo snížit po teči z jednoho z našich beků. To byl poslední míček, který Rafa za svá záda pustil. Ke konci zápasu se dostali do úniku bratři Indruchové a nedali brankáři Gladiators šanci a my si tak připsali tři body za vítězství v podobě 7:2. 

 

branky: Janský (Buchta), Klouda (Michal Indruch), Janský (Buchta), Buchta, Kortan, Buchta (Kubík), Marek Indruch (Michal Indruch)                                                     

poločasy: (1:1, 6:1)

 

Ve druhém zápase jsme se konečně střetli s týmem, který disponoval s větším počtem hráčů. Litrpůl se snažil od začátku na nás vyvíjet tlak, ale ten se mu stal osudný. Po prvním poločase jsem vedli už 5:0 zásluhou druhé lajny. Hrála se otevřená hra, která se musela líbit všem přihlížejícím. Do druhé půle jsme šli s tím, abychom  zbytečně neinkasovali a nezdramatizovali tak výsledek. Ve druhém dějství se dokázal prosadit také náš nejmladší hráč týmu. Pro Filipa to byl první gól v ZAFLu a zároveň třetí kanadský bod v tomto víkendu. V závěru se nám podařilo ještě dvakrát skórovat a tak jsme zvítězili 8:0. Pro Pepsiho to byla už druhá vychytaná nula v tomto ročníku.   

 

branky: Kortan (Zálešák), Michal Indruch (Kortan), Michal Indruch (Kubík), Marek Indruch (Zálešák), Komenda (Buchta), Buchta (Janský), Kubík (Buchta), Marek Indruch (Kortan)                                                            

poločasy: (5:0, 3:0)

 

Za tento víkend jsme dokázali vybojovat 12 bodů do tabulky a díky tomu jsme poskočili na průběžné třetí místo v ZAFLu. Dalším soupeřem našeho týmu je Poslední výstřel, který vyzveme 16. října ve 12:00 a od 14:15 Litrpůl. Všechny naše příznivce a fanoušky florbalu zveme.