DVA ZÁPASY - 5 BODŮ, 1 INKASOVANÝ GÓL - VŠE V IMPROVIZOVANÉ SESTAVĚ

18.12.2011 21:29

V neděli to zpočátku vypadalo, že za nás snad ani nebude schopen nikdo nastoupit. Chyběl Mara, zdravotní indispozoce měli Jarda s Romanem a Miloš tentokráte nemohl. Když jsme viděli rozvičující se hráče Savannahu, že jsou ve skoro plné síle, trochu nám zatrnulo. My hráli jen na 8 hráčů a nervozita stoupala. Jako druhý soupeř se nám postavil Výstřel a ani tady to nebylo zrovna jednoduché. Jejich běhavý styl nám totiž nesedí.

 

FBC BLACK DOGS - SAVANNAH  6:0 (G: JANSKÝ, JAKUB 5X)

Začátek zápasu ani nemohl být lepší. kany po chvíli otevřel nadvakrát z dorážky skóre zápasu. Hned na to se trefil Ury a rozjel svou nevídanou kanonádu. Vteřinu před koncem první půle nahrál Kany Urymu při brejku a Ury se ani tentokráte nemýlil - 3:0. Na začátku druhé půle tečoval Ury střelu Kanyho u tyčky Savannahu a bylo to o čtyři branky. Pak útok ve složení Tomáš,Kany, Ury předvedl krásnou souhru, kdy Tomáš po skvělé kličce nahrál před prázdnou branku Urymu a ten zvýšil na 5:0. Aby toho Uráč neměl málo, dokázal přidat svůj pátý zásah a upravil konečný výsledek zápasu na 6:0 pro nás. Ury se tak jednoznačně stal mužem zápasu, když k pěti brankám přidal i asistenci u Kanyho gólu. Famózní byl i Zdenda v brance. Skvěle fungovala obrana a ukázalo se, že v jednoduchosti hry je síla. Taktika S NIČÍM SE NESRAT A VŠE NA KASU uspěla a my byli již po prvním zápase velmi spokojení.

 

FBC BLACK DOGS - POSLEDNÍ VÝSTŘEL  2:1 SN (G: HUBÁČEK, JANSKÝ nájezd)

Ke druhému zápasu jsme nastoupili trošku vyšťavení po prvním duelu. Proto hra byla taková ospalá, ale hlavní bylo, že nám soupeř nedokázal vstřelit branku. My šancí moc neměli a postupem času jsme odcházeli fyzicky, kromě Uráče tedy. První gól zápasu dal ve druhé půli Roben, který se otočil kolem beka soupeře a zamířil přesně nad nohu brankáře. Pak jsme se byli nuceni stáhnout do obrany, soupeř začal tlačit a my tlačili čas ke konci. Když už to vypadalo nadějně, sáhl soupeř k power play a pěknou střelou po dobré souhře dvanáct sekund před koncem vyrovnal. Následovaly tak nájezdy. Jako první jel Kany a svou kličku do forhendu proměnil. Pak Zdena skvěle zasáhl a chytil soupeřův nájezd. Roben chtěl vyzkoušet svoji fintu, ale míček se mu svezl a on nemohl zakončit. V dalším měření sil byl proti soupeři zase úspěšnější Zdenda a Ury mohl rozhodnout - stalo se. My tak vyhráli i druhý zápas v hracím dni.

 

NAPROSTÉ ABSOLUTORIUM ZASLOUŽÍ URY S BOBEM, KTEŘÍ BYLI SICE NEMOCNÍ (A TO DOST VÝRAZNĚ - horečky a nutkání strávit na hajzlu půl dne nejsou legrace), ALE I TAK UKÁZALI, ŽE BEZ NICH BLACK DOGS PROSTĚ FUNGOVAT NEMŮŽOU. DÍKY VÁM, KLUCI!!! Nesmím zapomenout na Zdenu, který svými zákroky zničil Savannah a mám takový dojem, že gól proti Výstřelu pustil schválně, aby nemusel platit nulu dvakrát :-). Takže i tobě obrovské díky, Pepsi!!!