DVA VÍTĚZNÉ ZÁPASY S ČISTÝM KONTEM!

25.09.2017 09:38

 

V neděli jsme sehráli další zápasy v rámci ligy. Na úvod jsme vyzvali tým HK Zkušebna, který jsme dokázali porazit nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Soupeř na nás vyrukoval s běhavým stylem, který nám dělal ze začátku problémy. Nebýt výborného výkonu obrany a Zdendy v bráně zápas mohl skončit jiným rozdílem. V útočné fázi jsme propadali a nebyli jsme schopní proměňovat šance. 

Ve druhém utkání jsme se střetli s týmem TJ Tygři Hodonice. Bohužel jsme do zápasu museli nastoupit v improvizované sestavě. Vojta musel do práce a Majkl se zranil v předešlém utkání. Zápas jsme ubojovali 2:0 v náš prospěch, ale musíme přiznat, že soupeř byl jednoznačně lepší. Celý zápas tlačil a nebýt opět naší obrany a dneska výborně chytajícího Zdendy, bychom prohráli. 

Je potřeba zlepšit pohyb, hrát v klidu, dávat si míček a hlavně chodit na tréninky a scházet se na zápasy v lepším počtu. Je vidět velká nesehranost. 

 

Fbc Black Dogs - HK Zkušebna                                    1:0

sestava: Vrbka - Baran, Komenda, Michael Indruch, Janský, Buchta
                       - Klouda, Zálešák, Marek Indruch, Dočekal, Nohava


branky: Nohava (Marek Indruch)

vyloučení: 2x Dočekal

poločasy: (0:0, 1:0)

 

 

TJ Tygři Hodonice - Fbc Black Dogs                            0:2

sestava: Vrbka - Baran, Komenda, Klouda -
                         Marek Indruch, Janský, Michael Indruch, Dočekal,
Buchta

branky: Marek Indruch (Janský), Buchta (Michael Indruch)

poločasy: (0:1, 0:1)

 

Další zápasy na nás čekají opět v neděli. První zápas od 9:45 proti PS Kordula a druhý od 11:15 s týmem Gladiators. Všichni fanoušci a příznivci florbalu jsou zváni.