Fbc Black Dogs se stále drží na vítězné vlně!

27.10.2015 17:01

 

Po týdenní pauze na nás čekala další těžká střetnutí. Utkali jsme se s týmy Gladiátors a Litrpůlu. Do obou nedělních zápasu jseme naskočili ve stejném složení. Jedniná změna byla jen na brankářském postu, kdy v prvním utkání vychytal vítězství Pepsi a ve druhém Rafa.

 

Sestava: Vrbka, Buchta - Baran, Zálešák, Merta J., Rosenheim – Janský, Buchta, Merta Š., Urbánek, Kortan, Ondrovčák

 

Fbc Black Dogs – Gabriel Grande Gladiators   3:2

 

Do tohoto utkání jsme nevstoupili dobře, když hned první nebezpečnější střela soupeře na Pepsiho skončila v bráně a Gladiátoři se tak dostali do vedení. Zanedlouho ovšem Kany pokusil najít někoho před bránou, k míčku se dostal Štěpán, který s pomocí obránce Gladiátorů překonal brankáře a vyrovnal na 1:1. V druhém poločase jsme se zásluhou Kanyho a Lukáše dostali do dvou brankového vedení, jenže stejně jako my při první brance, soupeř odpověděl u té naší třetí a snížil na 3:2. Vítězství jsme nakonec udrželi a připsali si další tři body do tabulky.

branky: Merta Štěpán (Janský), Janský (Buchta), Ondrovčák

 

 

Fbc Litrpůl – Fbc Black Dogs   0:2

 

V tomto utkání se ani jeden tým nehnal nějak moc dopředu, proto skóre otevřel až v sedmé minutě prvního poločasu pěknou střelou Lukáš. Ve druhém poločase jsme si vypracovali nějaké slibné šance, ale v síti skončila pouze Bobova střela na kterou Karel Vacula nedosáhl. Soupeř naší branku nějak výrazněji neohrozil, za zmínku stojí pouze pokus, který se nepříjemně odrazil od Jardy do tyče naší branky, poskakující míček v brankovišti nakonec odkopl Rafa, který udržel svou další nulu v této sezóně a náš tým tak vyhrál i druhý duel tohoto kola tentokrát poměrem 0:2.

branky: Ondrovčák (Kortan), Buchta (Janský)

 

 

Díky těmito dvěma výhrám se stále držíme na vítězné vlně, která sčítá sedm vítězství v řadě (viz. výsledky zápasů). Momentálně se nacházíme na druhém místě v tabulce ZAFLu a na třetí Poslední výstřel máme 3 bodový náskos a dva zápasy k dobru. Fotky ze zápasů naleznete zde.

Naší druhou příčku budeme hájít v následujících dvou zápasech, která sehrajeme v sobotu 7.listopadu v 9:30 proti Poslednímu výstřelu a ve 12:30 proti Litrpůlu. Naše fanoušky a příznivce budeme nadále průběžně informovat na našich facebookových stránkách.

 

Autor: Pepsi

Fotky: Tom