V OSLABENÉ SESTAVĚ ZA 4 BODY

12.11.2014 10:36

V dalších zápasech jsme se postavili Gladiátorům a Florballifu. Sestava byla celkem oslabená, protože nám chyběly 3 základní pilíře naší stále sestavy. Ury doléčoval zranění, jarda byl nemocný a Korty po opici. I tak jsme sestavili dvě lajny, s čímž nám vypomohl navrátilec Ajvo, a rozhodli jsme se spolehnout se na kvalitní obrannou hru a na Rafu v kase.  

GLADIATORS . FBC BLACK DOGS 1:2 SN

Do duelu jsme nastupovali bez Jardy, Kortyho a Uryho, tedy bez tří klíčových hráčů. Ostatní je však dokázali velmi dobře zastoupit. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany a to se nám dařilo. Navíc ve velké pohodě chytal Rafa. První branku utkání jsme vstřelili mi, když po rozehrávce z rohu našel Luke Majkla na vzdálenější tyči a my vedli 1:0. Několik slibných šancí jsme pak nevyužili my, soupeře zase vychytal Rafa. V polovině druhé půle se však prosadili i Gladiátoři a šlo se na nájezdy. V nich zazářil Rafa, když nepustil ani jeden nájezd. Jediný proměněný nájezd si připsal Kany a do tabulky nám přibyly dva body.

branky: Zálešák (Ondrovčák), Janský sn.

 

FLORBALLIFE - FBC BLACK DOGS  1:2 SN

Tento zápas byl velmi opatrný, opět jsme se spoléhali na kvalitní defenzivu a na rychlé brejky, které nám však příliš nevycházely. Do vedení se dostal soupeř celkem brzy, my jsme se však snažili dál svou trpělivou hrou čekatz na šanci, která nakonec během druhů půle přišla. K odraženému míčku se dostal Luke a nasměroval jej za zády soupeřova brankáře. další gól již nepadl, a tak se zápas opět musel rozhodovat v nájezdech. V nich byli za nás úspěšní Kany a Bob, a protože Rafa inkasoval jen jednou, mohli jsme opět slavit zisk dalších dvou bodů do tabulky.

branky: Ondrovčák (Zálešák), Buchta sn.