ROZHOVOR S NAŠÍM KAPITÁNEM.

22.12.2016 17:51

 

  1. Kany jak bys zatím zhodnotil průběh Zaflu z naší strany?

Zatím se držíme v popředí tabulky, takže asi dobré. Na druhou stranu – zbytečně jsme projeli několik zápasů, to nás zatím stojí lepší umístění. A taky nás dost trápí docházka, to je potřeba zlepšit, pokud máme pomýšlet na nějaké dobré umístění.

 

  1. Teďka nás čeká docela velká pauza mezi zápasy Zaflu, není to trochu na škodu?

Pro nás možná ani ne. Před touto pauzou jsme měli hodně zraněných, takže je potřeba se doléčit a v lednu začít sbírat body.

 

  1. Co očekáváš od zápasu proti Zlému snu a Hodonicím?

Tak Snu máme co vracet, minule nás porazili. A proti Hodonicím – jako vždy očekávám, že příjemný zápas to nebude. Budou hodně běhaví a budou se snažit do nás jít tvrdě, musíme být připraveni.

 

  1. Jak bys zhodnotil akci Black Dogs na ledě?

To je něco, na co jednou, až nám bude padesát, budeme všichni moc rádi vzpomínat, bylo to prostě skvělý. Moc jsem si to užil. Takové akce jsou důvodem, proč tak rád hraju za tuhle partu lidí.

 

  1. Čekají nás Vánoční svátky, jak se na ně těšíš?

Hrozně moc. Náš malej se už asi měsíc hrozně těší, tak to prožívám s ním. Za chvilku asi taky začnu věřit, že mi dárky donese Ježíšek J.

 

  1. Co bys popřál našim fanouškům do Nového roku?

„Vydržte a my se pokusíme zase vás potěšit kvalitními výkony.“ Naši fanoušci jsou pro nás strašně důležití. My víme, že někdy ta naše hra je špatná, ale vždycky se snažíme makat na plno. Pro nás jsou ohromnou hnací silou, takže svým způsobem hrajeme hlavně pro ně!

 

Autor: Tom