Rozhovor s naším kapitánem!

14.08.2016 18:57
  1. Kany jak bys s odstupem času zhodnotil základní část a následné play-off? 

Základní část jsme podle mě zvládli perfektně. Druhé místo jsme uhájili s velkým náskokem. A tady je potřeba poděkovat všem hráčům, že chodili ve slušném počtu a základní část vzali velmi zodpovědně. Play off jsme až na finále hráli dobře. Ve čtvrtfinále jsme dvakrát udrželi nulu, v semifinále jsme pak odehráli asi nejnapínavější sérii v lize vůbec. Obzvlášť pátý zápas proti silným Rebelům si budu navždycky pamatovat.

  1. V čem si myslíš, že se lámala finálová série?

Těch faktorů bylo víc. Výrazně nám chyběli někteří hráči (Luke, Mara Baran, Korty taky často nemohl kvůli práci, vypadl Mertič). Prakticky se nám rozpadla celá druhá lajna a to se na výsledku projevilo.  Podle mě jsme i přes tyto velké ztráty odehráli velmi dobré zápasy, další faktor  byl obdržený gól vteřinu před koncem druhého zápasu. Kdybychom sérii vyrovnali, možná by to dopadlo jinak.

  1. Co říkáš na fanoušky našeho týmu? Myslím, že takové fanoušky žádný tým v Zaflu nemá.

Přesně tak! To, co naši fanoušci předvádí po celou sezónu, je naprosto úžasné. Každému z nás se hned lépe hraje. Zároveň cítíme i odpovědnost nejen za sebe, ale i za naše fanoušky. Nikdy je nechceme zklamat!!

  1. Jak nakonec dopadly oslavy druhého místo? :D

Něco málo si pamatuju, ale radši bych to nikde moc nezveřejňoval. Zůstaňme u toho, že byly povedené :-)

  1. A jak dopadl fotbalový zápas na San Siru v Podhradí? :D

No, většinou kde hraju já fotbal, tak ten tým prohraje, nejinak tomu bylo letos. Ale rozhodně jsme byli lepší, ale rozhodčí byl podplacenej a soupeř nehrál fair play :-)

  1. Jak se těšíš na další sezónu? :)

Těším, i když ta pauza mezi koncem minulé sezóny a prvními tréninky před další sezónou nebyla dlouhá. Každopádně v nové sezóně bych chtěl, abychom minimálně zopakovali úspěch z loňska. Já osobně bych chtěl dosáhnout po základní části na druhé místo a pak minimálně semifinále.

 

Autor: Tom