Osm zápasů, sedm výher a jedna prohra. Průběžné druhé místo v neúplné tabulce ZAFLu

12.10.2015 18:12

 

V neděli 11. října na nás čekaly opět další dva těžké zápasy, ve kterých jsme se snažili naplno bodovat. V prvním zápase jsme se střetli s obhájci titulu z Tvořihráze a ve druhém s týmem, který v minulém ročníku skončil na opačném místě tabulky.

 

Do obou zápasů jsme naskočili v následující sestavě:

Buchta (Vrbka) – Baran, Zálešák, Merta J., Komenda – Janský, Buchta, Merta Š., Urbánek, Kortan, Ondrovčák 

 

 

Fbc Black Dogs – TJ Sokol FALK Tvořihráz                            4:3

 

Proti Tvořihrázi jsme začali výborně, když hned na začátku utkání otevřel skóre Michal. Soupeř, ale hned vzápětí vsítil dvě branky. Začátek zápasu byl hodně divoký, protože se hned po těchto brankách prosadil Kany a vyrovnal na 2:2. V druhém poločase zabojoval u mantinelu skvěle Štěpán, vybojoval míček poslal ho před branku, kde číhal Bob, který nás dostal do vedení. O chvíli později se Bob trefil podruhé a vedli jsme 4:2. Nakonec ještě soupeř stihl snížit na 4:3.

branky: Zálešák (Buchta), Janský (Buchta), Buchta (Merta Štěpán), Buchta (Janský)

 

Fbc Black Dogs – Jaroslavičtí kapři                                         7:2

 

V tomto utkání jsme první poločas prohráli 1:2, když se za nás trefil pouze Mara. V druhém poločase jsme na hřišti dominovali, pomohla tomu hlavně přesilová hra, kterou jsme využili zásluhou Kanyho. Tento gól jakoby Jaroslavice zlomil a poté už se na jejich bránu řítil jeden útok za druhým. Další tři branky přidal Jarda a po jedné brance přidali Bob a Kany. Toto utkání jsme nakonec zvítězili vysoko 7:2.

branky: Baran (Buchta), Janský (Buchta), Urbánek (Janský), Buchta (Kortan), Urbánek (Janský), Janský (Kortan), Urbánek (Buchta)

 

 

Díky sedmy výhrám a jedné porážce (viz. výsledky zápasů) si držíme krásné druhé místo v neúplné tabulce ZAFLu. V následujících dvou zápasech, které se uskuteční v neděli 25. října ve 14:00 a 15:30 se střetneme s týmy Gladiators a Litrpůlu. Naše fanoušky a příznivce budeme samozřejmě průběžně informovat na našich facebookových stránkách.

 

Autor: Pepsi