DALŠÍ BODY DO TABULKY.

17.10.2016 14:47

 

V neděli jsme sehráli pouze jedno utkání, neboť Litrpůl nedorazil z důvodu malého počtu hráčů. Od začátku sezóny máme s menší docházkou také problémy. Proti Výstřelu jsme museli nastoupit opět bez několik opor.

 

Sestava:

Vrbka - Komenda, Sečka, Klouda, Zálešák - Janský, Michal Indruch, Kortan, Kubík, Buchta

 

Do utkání jsme vstoupili vlažně a bez pohybu, jak je to naším zvykem z posledních zápasů. Po pár minutách jsme prohrávali 1:0. Na hřišti šla vidět zbrklost a nepřesnost. Soupeři se podařilo podruhé skórovat po naší chybě v obraně a proto jsme po první půlce prohrávali 2:0 a to díky Zdendovi, který nás v několika momentech podržel. Nezbývalo nám než se semknout a zkusit ještě zápas zvrátit v náš prospěch. Hned na úvod druhého poločasu se nám podařílo snížit, když se podařilo Michalovi Indruchovi po nahození Toma sklepnout míček za záda Muchy. Od tohoto momentu jsme začali soupeře dostávat pod tlak. Vytvořili jsme si mnoho šancí, ale Mucha v bráně stále držel jednobrankový náskok. Soupeř hrozil z brejkových situací, ale Zdenda byl bezchybný. Nakonec se nám podařilo vyrovnat, když Kany svou milimetrovou přihrávkou vybídl Boba ke skórování a ten se nemýlil. Na závěr zápasu jsme sehráli přesilovou hru, která se nám vůbec nepovedla. Proto o vítězi musely rozhodovat nájezdy. Soupeř z pěti nájezdů dokázal proměnit pouze jeden a nám se podařilo skórovat díky Kortymu dvakrát. Oba své nájezdy Korty zvládl bravůrně a nedal brankáři šanci. Výborně nás podržel Zdenda, který nám stále dával šanci k obratu. Nakonec po dvoubrankovém manku jsme dokázali zápas otočit ve svůj prospěch a zvítězit tak 3:2 po samostatných nájezdech. Všem, kteří dorazili a bojovali o další body patří velké DÍKY. Tento zápas nám ukázal na čem musíme zapracovat a v čem se zlepšit. Doufejme, že na další zápasy se budeme scházet už jen v lepším počtu.

 

branky: Michal Indruch (Sečka), Buchta (Janský), Kortan sn.

brankář: Vrbka                                                            

Poločasy: (2:0, 0:2 - 0:1)

 

Všechny fanoušky a příznivce zveme na další zápasy v rámci ZAFLu, které sehrajeme v sobotu 22.října. První zápas nás čeká ve 14:30 proti FALKu a druhý odehrajeme od 17:30 proti týmu z Jaroslavic.