IVOŠ A ZHODNOCENÍ ZÁKLADNÍ ČÁSTI.

22.03.2017 14:58

Kany,  jak bys zhodnotil základní část Zaflu?

Splnili jsme to, co jsme chtěli před sezónou, tudíž skončit na druhém místě. O kousek nám utekl první flek, ale to se nedá nic dělat. Každopádně v takto vyrovnané soutěži je druhé místo po základní části velký úspěch.

 

Jsi spokojený s výkonem našeho týmu v základní části?

Myslím, že spokojení klidně můžeme být. Sice nám některé zápasy nevyšly podle představ, ale tak je to vždycky. Někdy se daří víc a někdy to jde těžce.

 

Je někdo z našeho týmu, kdo tě překvapil svým výkonem?

Nemyslím si, že někdo překvapil. Do týmu prakticky přišli 3 noví hráči, Roštík do branky, Karel do obrany a Michal Indruch do útoku. Co se týče produktivity, tak Michal výrazně pomohl v ofenzivní části pravidelným přísunem bodů, snad mu to vydrží i do play off. Karel zase zvládl obranu a Roštík si vedl více než dobře v bráně. U ostatních hráčů si myslím, že všichni předvedli velmi dobré výkony, od gólmanů přes beky a útočníky. Nejlepším střelcem byl Bob, což se dalo čekat, takže ten nepřekvapil :-). Ostatní hráče musím za předvedené výkony pochválit!!

 

Co očekáváš od čtvrtfinálové série s Falkem?

No, zase to bude velmi náročné, aspoň co jsem měl možnost vidět je hrát v předkole. Sice nehrají florbal nahoru dolů, ale jsou velmi silní na míčku. Musíme se na ně dobře připravit. Bude taky důležité hrát dobře z obrany, protože přestřelky to asi nebudou.

 

Co bys vzkázal našim fanouškům před Play-off?

Nejdřív bych chtěl poděkovat všem, kdo nás chodili podpořit v základní části. A co se týče play off, vzkázal bych jim ať přijdou v co největším počtu, protože my zase budeme makat do posledního dechu a na hřišti necháme všechno!